Lezing Lidewijde Paris

10-04-2017

De HUBibliotheek presenteert : ‘Hoe lees ik’

Op 9 mei 2017 om 15.30 uur geeft uitgever en redacteur Lidewijde Paris een lezing, gebaseerd op haar inspirerende boek ‘Hoe lees ik’.

Lees je graag, maar heb je soms het gevoel dat een schrijver je misschien meer wil zeggen dan wat in het oog springt ? Heb je soms het gevoel een laagje duiding te missen ? Vind je het leuk, bijv. voor je boekenclub, om weer eens na te denken over thematiek, perspectief, tijdgebruik etc ?
Kom dan luisteren naar Lidewijde !

Wat is nu eigenlijk literatuur en hoe werkt het? Het mooie is dat iedereen daar een eigen idee over heeft, iedereen leest vanuit zijn eigen ervaringen en is op zoek naar zijn eigen antwoorden. Toch zijn er wel een paar aanwijzingen die elke lezer kunnen helpen een tekst eens anders te lezen. Lidewijde helpt je daarin graag op weg.

Plaats:   Padualaan 101, zaal 2.001
Datum:  9 mei
Tijd:       inloop vanaf 15.15, start 15.30, einde ca. 17.00
Max aantal deelnemers: 90
Na afloop biedt de HUBibliotheek u graag iets te drinken aan. Verder is er de mogelijkheid tot een rondleiding in onze nieuwe bibliotheek op Padualaan 99.

Aanmelden ? Klik hier