Scripties

Digitale scripties
In de HBO Kennisbank vind je full text scripties en artikelen van studenten en medewerkers van de Hogeschool Utrecht en een aantal andere Nederlandse hogescholen. Deze site is ook thuis vrij toegankelijk. Niet alle scripties worden opgenomen, scripties moeten aan een aantal minimale eisen voldoen zoals: een 7 of hoger, geen vertrouwelijke of bedrijfsgevoelige informatie.

Voor het uploaden c.q. aanleveren van je afstudeerproduct c.q. scriptie ga je naar de uploadsite
FEM studenten kunnen hiervoor terecht op de site van het FEM Praktijkbureau.
FE studenten van Instituut Archimedes kunnen terecht bij de uploadsite van Kennisbank Archimedes.

Waarom de HBO Kennisbank?

Lars van Rooijen, bestuurslid Studenten Overleg Medezeggenschap (SOM) en PABO-student, vertelt kort dat hij de HBO Kennisbank graag meer toegepast ziet in het onderwijs. Studenten kunnen hier vinden wat andere studenten al aan onderzoek hebben gedaan.

Zie ook:
Anne-Mien Regelink, secretaris LSVb bestuur, afgestudeerd HBO-Verpleegkundige, vertelt kort dat de HBO Kennisbank helpt bij het zichtbaar maken van praktijkgericht onderzoek en het beschikbaar maakt voor hergebruik en toepassing.

Kai Heijneman, voorzitter LSVb bestuur, afgestudeerd HBO Journalistiek, vertelt kort dat studenten via de HBO Kennisbank kunnen laten zien wat ze in huis hebben op het gebeid aan onderzoeksvaardigheden. Met de HBO Kennisbank kunnen ze het zichtbaar maken voor een breder publiek dan alleen de eigen docent.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten